Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ | ΚΕΡΚΥΡΑ

Κινηματογράφος Ορφέας

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Δουρμούσογλου έρχεται για να ταράξει τα νερά της Κέρκυρας για πρώτη φορά με μια τρελή περιπέτεια,με πολύχρωμες φιγούρες και σκηνικά,ευφάνταστα εφέ,που θα συναρπάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Η παράσταση είναι διασκευασμένη από μια παραδοσιακή ιστορία του θεάτρου σκιών. Ο Καραγκιόζης πάντα ήθελε  να ταξιδέψει και να γνωρίσει όλο τον κόσμο,ποτέ όμως δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία να το κάνει.Μόλις του παρουσιάστηκε όμως η ευκαιρία και με καλά χρήματα δεν δίστασε να δηλώσει στα ψέματα ότι είναι καπετάνιος για να πραγματοποιήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν από μικρό παιδί. Αναλαμβάνει, με  τον Μπάρμπα-Γιώργο ως συγκυβερνήτη να μεταφέρει ένα καράβι με πλούσιο εμπόρευμα σε μακρινά λιμάνια της Καραιβικης. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες θα βάλουν τέλος στο ταξίδι τους. Η καλή τους τύχη θα τους βοηθήσει να μη τσακιστούν στα βράχια, θα ναυαγήσουν όμως σε ένα παράξενο νησί που το διοικούν πειρατές.Θα καταφέρει άραγε ο καμπούρης φίλος μας με τον θείο του τον Μπαρμπαγιώργο να ξεφύγουν από τους πειρατές και να φτάσουν στην Καραιβικη? Ο λαϊκός μας ήρωας περιμένει μικρούς και μεγάλους να τους διασκεδάσει με τα αστεία του και τις περιπέτειες του.

Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ ανα άτομο.

 

Όλες οι παραστάσεις πραγματοποιούνται απο τον σκιοπαίχτη Τάσο Δουρμούσογλου,χωρίς να παίζει κάποια ηχογράφηση ή κάποιο άλλο άτομο.

Χώρος διεξαγωγής:

Κινηματογράφος Ορφέας

Δουρμούσογλου Αναστάσιος

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων

Υποκατηγορίες