Όροι χρήσης

Γενικοί Όροι

Ως επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της διαδικατυακής πλατφόρμας www.ticketbox.gr, σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας. 

Οι παρακάτω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά και/ή ειδικά περιλαμβάνεται στις σελίδες της διαδυκτιακής μας πλατφόρμας. Τροποποιήσεις στους όρους χρήσης είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται ανά πάσα στιγμή, και σας παροτρύνουμε να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές πριν από κάθε επίσκεψη στη πλατφόρμα Ticketbox.gr.

Η παραμονή στις σελίδες του www.ticketbox.gr και η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας που περιέχεται σε αυτές αποτελούν έκφραση ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων και προϋποθέσεων που παρουσιάζονται. Σε διαφορετική περίπτωση, παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Περιγραφή Προϊόντων και Υπηρεσιών

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Ticketbox.gr παρέχει ενημέρωση και υπηρεσίες σχετικά με την έκδοση, την πώληση και τη διάθεση εισιτηρίων για εκδηλώσεις, καθώς και σχετικά προϊόντα για λογαριασμό των διοργανωτών εκδηλώσεων και των συνεργατών της, σε διαφόρους χώρους, εντός Ελλάδος ακόμη και του εξωτερικού. Η πρόσβαση και η χρήση υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Ticketbox.gr παρέχονται εισιτήρια και σχετικά προϊόντα για όλα τα είδη εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, όπως εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπερες, φεστιβάλ, αθλητικά γεγονότα, καλλιτεχνικές εκθέσεις, συνέδρια και συναντήσεις, live streaming, περιηγήσεις, δωμάτια απόδρασης, θεματικά πάρκα, τουριστικά αξιοθέατα και πολλά άλλα. Τα εισιτήρια διατίθενται επίσης και με φυσικό τρόπο από το κατάστημα με την επωνυμία «TicketΒΟΧ», στην πόλη της Κέρκυρας, καθώς και μέσω ενός εκτενούς δικτύου φυσικών σημείων πώλησης.

Η Ticketbox.gr, χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες, οι αναφορές και το σύνολο του περιεχομένου της διαδικτυακής πλατφόρμας να διακρίνονται από ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα και ορθότητα. Σε καμία δε περίπτωση, δεν ευθύνεται για ζημία που τυχόν προκληθεί στο χρήστη εξ αφορμής της χρήσης του Διαδικτυακού της τόπου.

Η Ticketbox.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ οιουδήποτε σφάλματος ή ιού (virus) παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών , από τη Διαδικτυακή της πλατφόρμα ή από άλλες ιστοσελίδες ή άλλο διακομιστή (server) μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο της.

Οι τρίτοι φορείς (Διοργανωτές) που συμμετέχουν στην παροχή υπηρεσιών φέρουν την ευθύνη για τη διοργάνωση και την εκτέλεση των εκδηλώσεων. Η λειτουργία της TicketΒΟΧ είναι να ενεργούμε ως ενδιάμεσοι προς όφελος και διευκόλυνση των συναλλαγών των εισιτηρίων.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το πλήρες περιεχόμενο της διαδικτυακής μας πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μορφών περιεχομένου όπως κείμενα, εικόνες, βίντεο και άλλα αρχεία, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και υπόκειται στις ισχύουσες νομικές διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας, εκτός από τυχόν αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων.

Συνεπώς, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, “φόρτωση” (download), μετάφραση, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς την ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Ticketbox.gr.

Με εξαίρεση, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να αντιγράψετε μεμονωμένα τμήματα του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς καμία πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης. Πάντα πρέπει να αναφέρετε την πηγή προέλευσης του περιεχομένου, χωρίς αυτό να σημαίνει παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες της διαδικτυακής μας πλατφόρμας και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τη δική μας πλατφόρμα.

Όροι Εισιτηρίων & Προϋποθέσεις

Η αγορά εισιτηρίου από τη Ticketbox.gr αποτελεί νομικά δεσμευτική σύμβαση, η οποία υπόκειται στους παρακάτω όρους:

Eπισημαίνεται ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για την οργάνωση ή την παράδοση των εκδηλώσεων, αλλά λειτουργούμε εξ ονόματος των διοργανωτών για σκοπούς έκδοσης, πώλησης και διάθεσης εισιτηρίων θεαμάτων.

Κρατήσεις & Πληρωμή Εισιτηρίων

Η TicketBΟΧ σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις και πληρωμές εισιτηρίων εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας απλά βήματα. Η πληρωμή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες γίνεται αποκλειστικά μέσω χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Για να πραγματοποιήσετε μια κράτηση, απλώς εισάγετε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, πόλη, email) και πληρώνετε με χρήση κάρτας με τη μέθοδο redirection μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας. Κατά τη διάρκεια της κράτησης, θα σας ζητηθεί, εάν το επιθυμείτε, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να διευκολυνθούν οι μελλοντικές σας κρατήσεις και να απολαμβάνετε οφέλη μέλους. Η χρέωση ολοκληρώνεται μόνον όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί με επιτυχία. Με την ολοκλήρωση της κράτησης, συμφωνείτε με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για την έκδοση του εισιτηρίου, την ενημέρωση του παραγωγού και την επικοινωνία μαζί σας.

Επιβεβαίωση Κράτησης

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας και του εισιτηρίου σας. Η παράδοση του εισιτηρίου γίνεται σύμφωνα με τις επιλογές παράδοσης που διατίθενται.

Επισημαίνεται ότι δεν είναι δυνατή η εγγύηση για την αποστολή email επιβεβαίωσης σε κάθε περίπτωση. Είναι ευθύνη του χρήστη να μας ενημερώσει εάν αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία επιβεβαίωσης. Επιπλέον, παρακαλούμε τους χρήστες να ελέγχουν και τα ανεπιθύμητα μηνύματα τους (spam) για email επιβεβαίωσης και τυχόν ανακοινώσεις από εμάς. Η TicketBOX δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που ενδεχομένως προκύψει από τη μη λήψη της επιβεβαίωσης κράτησης.

Λανθασμένη Χρέωση

Σε περίπτωση λανθασμένης χρέωσης του χρήστη μέσω του συστήματος κράτησης και πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, ο χρήστης οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με την υποστήριξη της TicketΒΟΧ προκειμένου να αναφέρει το πρόβλημα και να ζητήσει την επανόρθωσή του. 

Πληρωμή και Τρόποι Πληρωμής

• Το κόστος κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας που προσφέρεται μέσω της TicketΒΟΧ καθορίζεται από τον αντίστοιχο διοργανωτή. Επιπλέον, η TicketΒΟΧ δεν φέρει ευθύνη για την καθορισμένη τιμή.

• Οι τιμές που αναγράφονται για κάθε προϊόν ή υπηρεσία στη πλατφόρμα περιλαμβάνουν όλες τις σχετικές χρεώσεις, φόρους και τυχόν επιπλέον τέλη και ισχύουν κατά την ολοκλήρωση της κράτησης ή της αγοράς.

• Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, σε περίπτωση που ο διοργανωτής αποφασίσει να προβεί σε τροποποίηση και ενημέρωση. Τέτοιες αλλαγές είναι εξαιρετικές και συνήθως σχετίζονται με αλλαγές στους φόρους ή τα τέλη.

• Η πληρωμή για κάθε προϊόν ή υπηρεσία γίνεται με χρέωση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας καθώς και μετρητά σε φυσικά σημεία πώλησης, σύμφωνα με τις οδηγίες της TicketΒΟΧ.

• Η προσωπική κάρτα πληρωμών πρέπει να χρησιμοποιείται από τον νόμιμο κάτοχο της.

• Τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται απο την ηλεκτρονική Τραπεζική Πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας, η οποία εκτελεί τη συναλλαγή χρέωσης της κάρτας για την αγορά των παρεχομένων υπηρεσιών.

• Σε περίπτωση αυτόματης απόρριψης της κράτησης για λόγους ασφαλείας, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται άμεσα στον χρήστη.

• Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής για λόγους ασφαλείας, η επιστροφή χρημάτων γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες και τις πολιτικές που έχουν οριστεί.

Ασφάλεια Συνναλαγών

Η TicketΒΟΧ χρησιμοποιεί το σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών. Το σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας διακρίνεται για την αξιοπιστία του και την ασφάλεια που παρέχει μέσω προηγμένων λειτουργιών ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση δεδομένων και προστασία από ανεπιθύμητη πρόσβαση, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών των χρηστών.

Με τη χρήση αυτού του συστήματος, εξασφαλίζουμε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια και άνεση.

Ειδικοί Όροι Εισιτηρίων:

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις εισιτηρίων είναι απαραίτητοι για την ομαλή διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης και αναμένεται η πλήρης συμμόρφωση των κατόχων εισιτηρίων με αυτούς:

Η ενημερωμένη έκδοση των όρων είναι πάντα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του διοργανωτή.

Διαδικασία Ακύρωσης Εκδήλωσης και Επιστροφής Χρημάτων

Κάθε διοργανωτής φέρει την ευθύνη για τον καθορισμό της διαδικασίας ακύρωσης ή τροποποίησης κράτησης ή προμήθειας προϊόντων/υπηρεσιών που παρέχει, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζει η διοργανώτρια εταιρία.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται από τον διοργανωτή της εκδήλωσης στους κατόχους, εκτός αν ο διοργανωτής ανακοινώσει εξαρχής την ανεπιτρεπτότητα ακυρώσεων εισιτηρίων.

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων διαρκεί κανονικά από 2 έως 3 ημέρες μετά την ακύρωση των εισιτηρίων. Ωστόσο, ο χρόνος επιστροφής ενδέχεται να παρουσιάσει διαφοροποιήσεις ανάλογα με την τραπεζική ή πιστωτική σας κάρτα.

Σε περίπτωση διακοπής και ματαίωσης της εκδήλωσης λόγω ανωτέρας βίας, εκτιμώνται ως ολοκληρωμένη, τουλάχιστον, τριάντα πέντε (35) μετά την έναρξη της. Κατά συνέπεια, τα εισιτήρια δεν εξαργυρώνονται σε αυτήν την περίπτωση. 

Αιτήσεις για επιστροφή χρημάτων μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν θα ληφθούν υπόψη.

Επισημαίνεται ότι η αρχική αμοιβή ή προμήθεια της TicketΒΟΧ για την ολοκλήρωση της κράτησης ή της προμήθειας του προϊόντος/υπηρεσίας δεν επιστρέφεται.

Όροι & Προϋποθέσεις για Διαγωνισμούς και Κληρώσεις:

Η TicketΒΟΧ, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, προσφέρει διάφορους διαγωνισμούς και κληρώσεις ανά καιρούς για ενδιαφέρουσα δώρα, συμπεριλαμβανομένων εισιτηρίων ελεύθερης εισόδου και άλλων εκπλήξεων! Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τον διαγωνισμό ή την κλήρωση, το έπαθλο που προσφέρεται (αναφερόμενο ως “δώρο”) καθορίζεται στη σχετική ανακοίνωση διαγωνισμού ή κλήρωσης στην πλατφόρμα της Ticketbox.gr

Προτού συμμετάσχετε σε οποιονδήποτε διαγωνισμό ή κλήρωση, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

  1. Συμμετοχή: Δωρεάν και ανοικτή για όλους, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
  2. Περιορισμοί Ηλικίας: Ορισμένοι διαγωνισμοί μπορεί να έχουν περιορισμούς ηλικίας.
  3. Διάρκεια: Κάθε διαγωνισμός ή κλήρωση έχει συγκεκριμένη διάρκεια συμμετοχής.
  4. Ανάληψη Κόστους: Καμία ανάληψη κόστους δεν απαιτείται.
  5. Επιλογή Νικητών: Οι νικητές επιλέγονται τυχαία και ενημερώνονται για τον τρόπο παραλαβής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, να εξαργυρωθεί ή να ανταλλαχθεί με χρήματα ή άλλα αντικείμενα, ούτε και αν είναι ίσης αξίας.
  6. Ανάρτηση Ονόματος: Τα ονόματα των νικητών μπορεί να αναρτώνται για διαφάνεια. Η δημοσίευση του ονόματος ενός συμμετέχοντα ως νικητή στην ιστοσελίδα δεν επιβεβαιώνει το αποτέλεσμα ή θεμελιώνει οποιαδήποτε αξίωση.
  7. Προθεσμία Ανταπόκρισης: Οι νικητές πρέπει να ανταποκριθούν εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης του δώρου, η TicketΒΟΧ διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει εναλλακτικό δώρο.
  8. Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς του διαγωνισμού και δεν διατίθενται σε τρίτους.
  9. Ευθύνη: Η ευθύνη της TicketΒΟΧ περιορίζεται στη διάθεση του δώρου. Με την αποδοχή του δώρου, οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως την εγκυρότητα της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων της.
  10. Μη Εξαργύρωση: Σε καμία περίπτωση το δώρο δεν εξαργυρώνεται με χρήματα ή άλλο τρόπο.

Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας για διαγωνισμούς και κληρώσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Δημιουργία Λογαρασμού – Εγγραφη μέλους

Με την εγγραφή στην πλατφόρμα TicketΒΟΧ, γίνεστε αυτόματα μέλος της οικογένειας TicketΒΟΧ. Ως μέλος, απολαμβάνετε πλεονεκτήματα και ειδικές προσφορές, όπως άμεση ενημέρωση, προνομιακή πρόσβαση σε εκδηλώσεις, πιθανές εκπτώσεις σε εισιτήρια, άμεση συμμετοχή σε διαγωνισμούς και αποκλειστικό περιεχόμενο. Επίσης, θα λαμβάνετε ενημερώσεις για τις τελευταίες εκδηλώσεις και προσφορές μέσω email. 

Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε τους όρους χρήσης της TicketΒΟΧ. Οι προσωπικές σας πληροφορίες θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Επιπλέον, συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με τις εκδηλώσεις και τις προσφορές μας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

Επικοινωνία

Η επικοινωνία μεταξύ της TicketΒΟΧ και των χρηστών της γίνεται κυρίως μέσω ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας. Οι χρήστες υποχρεούνται να παρέχουν αληθή στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης μιας έγκυρης διεύθυνσης email.

Η TicketΒΟΧ δέχεται επικοινωνία από τους χρήστες της 24/7, είτε μέσω email στη διεύθυνση support@ticketbox.gr είτε μέσω του τηλεφώνου 26610 27400.

Ο τρόπος επικοινωνίας των χρηστών με διοργανωτές καθορίζεται από τους ίδιους, σύμφωνα με τους όρους που ορίζουν οι παράγοντες αυτοί.

Η παροχή λανθασμένων ή ανακριβών στοιχείων επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό του χρήστη από τις υπηρεσίες της Ticketbox.

Μη εξουσιοδοτημένη χρήση των Ιστοσελίδων

Σε περίπτωση παράνομης και/ ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των ιστοσελίδων μας, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της μη εξουσιοδοτημένης πώλησης εισιτηρίων, μη εξουσιοδοτημένης σύνδεσης (link) με τις ιστοσελίδες, η Ticketbox.gr. θα στρέφεται καθ’ οιουδήποτε υπευθύνου με κάθε νόμιμο μέσο.

Σύνδεσμοι (links)

Μέσα από το www.ticketbox.gr ενδέχεται να εμφανίζονται σύνδεσμοι (links) σε άλλους διαδιαδικτυακούς τόπους. H Ticketbox.gr. δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτές τις σελίδες ούτε στο περιεχόμενό τους.

Εάν αντιμετωπίσετε ή διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα κατά την πρόσβασή σας σε άλλους Διαδικτυακούς τόπους από το www.ticketbox.gr, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε με email στο support[at]ticketbox.gr είτε τηλεφωνικά στο 26610 27400.


Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας κατά τη χρήση της διαδικτυακής μας πλατφόρμας, διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις, τόσο του Ελληνικού Δικαίου, Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ) και στην συναφή ελληνική νομοθεσία, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.