Συχνές ερωτήσεις

Για την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, πρέπει να παρέχετε τα βασικά στοιχεία της εταιρείας σας, όπως το όνομα της επιχείρησης, τον τομέα δραστηριότητας και τα στοιχεία επικοινωνίας. Επιπλέον, απαιτείται η παροχή ενός επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού για τη διαχείριση των οικονομικών συναλλαγών σας μέσω της πλατφόρμας. Με αυτά τα στοιχεία, μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία εγγραφής σας και να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

Μετά την υποβολή των απαραίτητων στοιχείων, η εγγραφή σας στην πλατφόρμα μας είναι άμεση. Μέσω της διαδικασίας εγγραφής, η οποία είναι απλή και γρήγορη, θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας χωρίς καθυστέρηση.

Ναι, η πλατφόρμα μας είναι ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στον τύπο ή τη φύση της εκδήλωσής σας. Προσφέρουμε προηγμένες λειτουργίες που θα καλύψουν τις ειδικές ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη εμπειρία για εσάς και τους συμμετέχοντες σας.

Προσφέρουμε μια ποικιλία κατηγοριών εισιτηρίων, ώστε να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των διοργανωτών. Αυτές περιλαμβάνουν τα “super early birds”, τα “early birds”, τα γενικά εισιτήρια, τα VIP εισιτήρια, τα εισιτήρια τιμής ένεκεν, και άλλες κατηγορίες προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

Η προώθηση της εκδήλωσής σας στα social media γίνεται με τη μεταφορά της στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram. Μέσω αυτών των πλατφορμών, προωθούμε την εκδήλωσή σας προς ένα ευρύ κοινό, προσελκύοντας περισσότερους συμμετέχοντες και αυξάνοντας την προβολή της.

Μέσω της πλατφόρμας μας και του ειδικού σας λογαριασμού, έχετε άμεση πρόσβαση στα στατιστικά των πωλήσεών σας, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε την πρόοδο και την εξέλιξή τους.

Η υποστηρικτική ομάδα της TicketBOX είναι διαθέσιμη 24/7 για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση ή ανησυχία που μπορεί να έχετε, εξασφαλίζοντας έτσι ότι λαμβάνετε άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη.

Η εφαρμογή μας είναι διαθέσιμη για συστήματα Android και iOS και επιτρέπει το εύκολο check-in στην είσοδο της εκδήλωσης. Με τη βοήθειά της, μπορείτε να διαχειριστείτε τον έλεγχο των εισιτηρίων με αποτελεσματικότητα και ευκολία, βελτιώνοντας την εμπειρία των συμμετεχόντων.

Παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας και της εφαρμογής ελέγχου, προσφέροντας σας την απαραίτητη υποστήριξη και βοήθεια για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες τους.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα μεταφερθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του διοργανωτή την επόμενη εργάσιμη μέρα μετά τη λήξη της εκδήλωσης.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσής σας, διασφαλίζουμε μια αποτελεσματική και ομαλή διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους αγοραστές εισιτηρίων. Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες που έχουν αγοράσει εισιτήρια θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους με τη διαδικασία επιστροφής που προβλέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις της εκδήλωσης.

Κατά τη σύναψη της συνεργασίας, απαιτείται η υπογραφή της Σύμβασης Έκδοσης, Πώλησης & Διάθεσης Εισιτηρίων. Μέσω αυτής της σύμβασης, οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν στους όρους και τις προϋποθέσεις της συνεργασίας.

Η αμοιβή της TicketBOX καθορίζεται μετά από συνεννόηση με τον διοργανωτή, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προδιαγραφές της εκδήλωσης.

Οι διαθέσιμες επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν:

  1. Πιστωτικές κάρτες (π.χ. Visa, Mastercard)
  2. Χρεωστικές κάρτες

Για την ολοκλήρωση της αγοράς του εισιτηρίου σας, μεταβαίνετε αυτόματα στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας.

Ναι, μπορείτε να προσφέρετε έκπτωση ή προωθητικό κωδικό στους συμμετέχοντες μέσω της πλατφόρμας μας, προσφέροντας έτσι ελκυστικές προσφορές και ενθαρρύνοντας τους να συμμετάσχουν στην εκδήλωσή σας.

Μέσω της πλατφόρμας μας, εξασφαλίζουμε ότι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αμέσως τα εισιτήριά τους μετά την ολοκλήρωση της αγοράς τους, στο email που έχουν καταχωρημένο, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σωστή παράδοση των εισιτηρίων τους.

Χρησιμοποιούμε email, social media και ψηφιακό marketing για να ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες πριν την εκδήλωση και συνεχίζουμε με ανατροφοδότηση και προτάσεις μετά την ολοκλήρωσή της. Επιπλέον, προωθούμε και τις επερχόμενες λειτουργίες του TicketBOX Alert & Friends. Το blog μας παρέχει περαιτέρω πληροφορίες και έμπνευση, για μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη.