Υπηρεσίες TicketBOX

Οι υπηρεσίες μας στην TicketBOX καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών σχετικά με τη διάθεση, διαχείριση και πώληση εισιτηρίων. Εδώ είναι μια λεπτομερής επισκόπηση των υπηρεσιών μας:

Διαδικτυακή Πλατφόρμα: Παρέχουμε μια ευέλικτη διαδικτυακή πλατφόρμα εκδόσεως εισιτηρίων, που επιτρέπει στους χρήστες να ενημερωθούν για την εκδήλωση και να αγοράσουν εισιτήρια online άμεσα και με ασφάλεια.

Παραμετροποίηση Πλατφόρμας: Η πλατφόρμα μας μπορεί να προσαρμοστεί στον τύπο ή τη φύση της εκδήλωσής σας, προσφέροντας προηγμένες λειτουργίες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Συμβατότητα Πλατφόρμας: Εξασφαλίζουμε ότι η πλατφόρμα μας είναι πλήρως συμβατή και αποκρίνεται ομαλά σε διάφορες φορητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες, διασφαλίζουμε μια εύκολη και απρόσκοπτη εμπειρία πλοήγησης για τους χρήστες, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Ασφαλής και Εύκολη Πρόσβαση: Εξασφαλίζουμε την ομαλή διαδικασία αγοράς εισιτηρίου και την άμεση εκτέλεση της συναλλαγής, παρέχοντας στους χρήστες μας μια ασφαλή και εύκολη εμπειρία αγοράς εισιτηρίων.

Τηλεφωνική Υποστήριξη 24/7: Παρέχουμε στην υποστηρικτική ομάδα της TicketBOX προσωπικό που είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε.

Εφαρμογή για Κινητά: Παρέχουμε εφαρμογή για κινητά συστήματα Android και iOS, που επιτρέπει το εύκολο check-in στην είσοδο της εκδήλωσης. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, οι συντελεστές εκδηλώσεων μπορούν να διαχειριστούν τον έλεγχο των εισιτηρίων με αποτελεσματικότητα και ευκολία, βελτιώνοντας την εμπειρία των συμμετεχόντων.

Υποστήριξη Πλατφόρμας και Εφαρμογής Ελέγχου: Παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας και της εφαρμογής ελέγχου, προσφέροντας σας την απαραίτητη υποστήριξη.

Προώθηση και Μάρκετινγκ: Αναλαμβάνουμε την εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ προκειμένου να διασφαλίσουμε τη μέγιστη προβολή της εκδήλωσης και την αύξηση των πωλήσεών εισιτηρίων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σχετική ενότητα.

Διαχείριση Πωλήσεων Εισιτηρίων: Με τα εργαλεία που πρσφέρει η πλατφόρμα, μπορείτε να διαχειριστείτε τα είδη, τη διαθεσιμότητα και τις πωλήσεις των εισιτηρίων σας εύκολα, και να παρακολουθησετε τα στατιστικά πωλήσεων σας άμεσα.

Υποστήριξη Φιλανθρωπικών Δράσεων: Προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας σε εκδηλώσεις με δωρεάν εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής πλατφόρμας διάθεσης εισιτηρίων και άλλων σχετικών υπηρεσιών επικοινωνίας. Επιπλέον, εξετάζουμε τη δυνατότητα δωρεών μέσω της πλατφόρμας μας για τους κατόχους εισιτηρίων.

TicketBOX Merchandise (Προσεχώς): Προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίων τη δυνατότητα να αποκτήσουν αναμνηστικά και προϊόντα που σχετίζονται με τις αγαπημένες τους εκδηλώσεις. Λειτουργώντας ως διαφημιστικό μέσο για την εκδήλωση, συμβάλλει στη δημιουργία ενός στενότερου δεσμού με την εκάστοτε διοργάνωση και στην ανάπτυξη μιας ενεργού και αφοσιωμένης κοινότητας θαυμαστών της εκδήλωσης.

Live Streaming Εκδηλώσεων (Προσεχώς): Η TicketBOX προσφέρει Live Streaming για τις εκδηλώσεις σας. Μέσω της οργάνωσης και διεξαγωγής live streaming, παρέχουμε στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την εκδήλωση σε πραγματικό χρόνο μέσω του διαδικτύου, ενισχυοντας την προβολή και την απήχηση της εκδήλωσής σας.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Μέσω της εμπειρίας μας και του εξειδικευμένου μας προσωπικού, μπορούμε να προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη στους συντελεστές εκδηλώσεων για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή μιας εκδήλωσης.

TicketBOX Alert (Προσεχώς): Η λειτουργία TicketΒΟΧ Alert παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να δηλώνουν ενδιαφέρον για συγκεκριμένα εισιτήρια ή εκδηλώσεις και να λαβαίνουν τις σχετικές ενημερώσεις μέσω email.