Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΓΚΑΛΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ | ΚΕΡΚΥΡΑ Διεύθυνση Ορχήστρας: Philippe Bach / Σοπράνο: Αλεξία Βουλγαρίδου

Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας | κεντρική σκηνή

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας υποδέχεται την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης σε ένα Γκαλά Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει αγαπημένες άριες και γνωστά έργα του λυρικού ρεπερτορίου που, για τους περισσότερους, έχουν ταυτιστεί με την ανυπέρβλητη περσόνα της Μαρία Κάλλας.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς της χώρας, με έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα και πλούσιο κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο.

Η διακεκριμένη σοπράνο Αλεξία Βουλγαρίδου έχοντας στο ενεργητικό της διεθνή σταδιοδρομία σε συνεργασία με σπουδαίους μαέστρους και παρουσία σε μερικές από τις μεγαλύτερες σκηνές της Ευρώπης, προσδίδει μία φρέσκια πνοή σε έργα διαχρονικά.

Την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διευθύνει ο κορυφαίος Ελβετός μαέστρος Philippe Bach, ο οποίος έχει διευθύνει σημαίνουσες ευρωπαϊκές ορχήστρες και πολυάριθμα έργα όπερας, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από έργα όπως ο “Nabucco” του Verdi, η “Carmen” του Bizet, η “Cavalleria Rusticana” του Mascagni και η “Madama Butterfly” του Puccini μεταξύ άλλων.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με αριστουργήματα της διεθνούς σκηνής της Όπερας, μία μουσική αναδρομή στα highlights της Μαρία Κάλλας.

Χώρος διεξαγωγής:

Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας | κεντρική σκηνή

LABYARD ΙΚΕ ΑΦΜ: 801080310 ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 9 – ΓΛΥΦΑΔΑ -16675

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων