Φόρτωση Εκδηλώσεις

Electric Universe Athens

Cabana Live Stage

Για μια μοναδική βραδιά το Σάββατο 7 Μαΐου στην Αθήνα, ELECTRIC UNIVERSE από το Βερολίνο!!! Ο Boris Blenn είναι ο άνθρωπος πίσω από το trance project του Electric Universe (με τον Roland “Chico” Wedig στις κιθάρες) και πιο πρόσφατα επίσης τη techno συνεργασία του Blenn & Gleich με ένα υπέροχο ντεμπούτο EP στη δισκογραφική Plastik Park του Dnox. Είναι επίσης μέλος της ομάδας ESP με τον Olli Wisdom των Space Tribe.

Το Electric Universe ιδρύθηκε το 1991 στο Αμβούργο της Γερμανίας. Έχοντας έμπνευση από τα πρώτα μεγάλα πάρτι του Voov Experience, μερικά από τα πρώτα του κομμάτια με προσανατολισμό στο psytrance ανακάλυψε πρωτος ο DJ Antaro, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει την δισκογραφική του Spirit Zone. Το maxi single του Electric Universe “Solar Energy” ήταν η δεύτερη κυκλοφορία στη Spirit Zone. Αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία και δημιούργησε το έδαφος για το πρώτο άλμπουμ “One Love” το 1994. Καθώς γίνονταν όλο και περισσότερα Trance πάρτι οι Electric Universe άρχισαν να παίζουν, κυρίως στη Γερμανία αρχικά, αργότερα σε όλο τον κόσμο.

Με περισσότερες από 150.000 πωλήσεις δίσκων και περίπου 10.000.000 views μόνο στο YouTube, ο Boris είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς της σκηνής. Ο πυρήνας των παραγωγών και των παραστάσεων του Electric Universe πρέπει να είναι η μεταδοτική, uplifting ενέργεια. Η πιο όμορφη συνταγή που προκαλεί την ευδαιμονία και φυσικά κάνει τους ανθρώπους να χορεύουν και να διασκεδάζουν.

Μια παραγωγή του Massive και της Plan B recordings. Διοργάνωση: World of Trance

Links:

Electric universe στο τελευταίο  ozora festival

https://youtu.be/Gr8b9j8Go7c

Electric universe στο τελευταίο adhana featival

https://youtu.be/1RqZWP8VwsQ

Χώρος διεξαγωγής:

Cabana Live Stage

Διεύθυνση:

Καυτατντζογλου 46

Τηλ:

2102013311

Alexandros Drakos Events Production & Management

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων