Ανακαλύψτε τον Κόσμο των Subreal Prisoners: Ηλεκτρονική Μουσική σε Μοναδικούς Χώρους

Αν το είδες την πρώτη φορά, ξέρεις σχεδόν ακριβώς τι θα ξαναζήσεις. Αν δεν το έχεις δει τότε, δεν μπορείς να το ξαναχάσεις.

Οι Subreal Prisoners είναι μια καινοτόμα ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που διοργανώνει και βιντεοσκοπεί μουσικά event ηλεκτρονικής μουσικής σε ιδιαίτερες τοποθεσίες. Η βασική ιδέα για κάθε event μουσικής εμπειρίας τους, είναι να είναι μοναδική και αξέχαστη. Στόχος τους, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της Ελλάδας μέσω της μουσικής, δημιουργώντας καθηλωτικές εμπειρίες για το κοινό τους. Οι εκδηλώσεις τους περιλαμβάνουν ζωντανά DJ sets και βιντεοσκοπήσεις, εικαστικές τέχνες και θεματική ατμόσφαιρα που μεταμορφώνει κάθε χώρο σε ένα συναρπαστικό μέρος. Εχουν διοργανώσει εκδηλώσεις σε εμβληματικά μέρη, προωθώντας την ελληνική κουλτούρα με έναν ξεχωριστό τρόπο και αναδεικνύοντας την προτίμησή τους για ιστορικά και πολιτιστικά σημεία.

Κάθε εκδήλωση από τους Subreal Prisoners έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια διαφορετική αίσθηση, από afro beats μέχρι techno, παρέχοντας μια ποικιλία μουσικών εμπειριών. Δίνουν έμφαση όχι μόνο στη μουσική, αλλά σε μια πλήρη αισθητηριακή εμπειρία, ενσωματώνοντας καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις και διαδραστικά στοιχεία για να εμπλέξουν πλήρως το κοινό.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, οι Subreal Prisoners παρουσιάζουν ένα μοναδικό καλοκαιρινό απογευματινό event στον πολύ όμορφο ανοιχτό χώρο του NOESIS. Με καλεσμένο τον διεθνούς φήμης μουσικό παραγωγό COEUS. Το line up πλαισιώνουν ο Paul Anthonee, ο Filippos, ο Dapeace και ο Siou. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για ένα άκρως χορευτικό Subreal απόγευμα.

Προπώληση : ticketBOX.gr

banner ticketbox.gr

Welcome to our Subreal World!

Η ομάδα αποτελείται από τους Μιχάλη Μαρκατάτο και Θοδωρή Παπαθανασίου, μαζί με συνεργάτες στη βιντεοσκόπηση και το μοντάζ.


Facebook : subrealprisoners
Instagram: @subreal_prisoners
Youtube: @SubrealPrisoners
Contact : subrealprisoners@gmail.com


More Articles

 1. Πυξ Λαξ: Μια Μουσική Νύχτα Γεμάτη Συναισθήματα στην Κέρκυρα

 2. Apidalos Festival: The Ultimate Summer PsyTrance Adventure on Mathraki island

 3. Loco Dance Club : Ένα Εκρηκτικό Line-up και Απίστευτες Μουσικές Εμπειρίες

 4. Οι Συναυλίες του Καλοκαιριού 2024 στην Κέρκυρα

 5. banner phaex

  Phaex: Το Ηλεκτρονικό Φεστιβάλ ζωντανεύει την Κέρκυρα

 6. banner phaex

  Phaex Festival: The Ultimate Electronic Music Event of the Summer!

 7. Autobahn Events: Μοναδικές Εμπειρίες Ηλεκτρονικής Μουσικής σε Αντισυμβατικούς Χώρους

 8. poster oddsey

  Corfu Odyssey: A Festival of Sun, Sea, and Beats!

 9. ΄Ηχοι και ποίηση στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, 29/06/2024

 10. ticketbox banner

  Εξερευνώντας τον Κόσμο των Εκδηλώσεων!