Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Ξανά Μαζί» ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας

Οι πολυαγαπημένες ερμηνεύτριες που σάρωσαν το περασμένο καλοκαίρι όπου κι αν εμφανίστηκαν προξενώντας αλλεπάλληλα κύματα χαράς και ξεσηκώνοντας το κοινό, επιστρέφουν το 2024 βάζοντας νέες στάσεις στο χάρτη με τις εμφανίσεις τους.

Η σύμπραξή τους στη σειρά εμφανίσεων με τίτλο “Μαζί” ήταν το μουσικό γεγονός των σεζόν που προηγήθηκαν, από τα επαναλαμβανόμενα sold out στη μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, μέχρι την τεράστια επιτυχία το καλοκαίρι του 2023.

Η αγάπη του κοινού που τις ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνισή τους αποθεώνοντας τις, οδήγησε την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να επαναλάβουν την εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία τους, προσθέτοντας αυτή τη φορά πόλεις στις οποίες δεν εμφανίστηκαν πέρσι, στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο.

Η συνάντηση της Ελευθερίας με την Ελεωνόρα συνιστά μία συνεργασία που απολαμβάνουν τόσο οι ίδιες όσο και το κοινό, που δεν χορταίνει να βλέπει τις δύο χαρισματικές γυναίκες να αλληλοσυμπληρώνονται και να ξεσηκώνουν η μία την άλλη, αλλά και τους θεατές.

Η Ελευθερία ανασύρει από την πλούσια δισκογραφία της μουσικούς θησαυρούς, ενώ στο πρόγραμμά τους, το έντεχνο συναντά το λαϊκό τραγούδι και η συγκίνηση συναγωνίζεται τη διάθεση για χορό και ξεφάντωμα.

Η χημεία που μοιράζονται οι δύο ερμηνεύτριες φτιάχνει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που ο κόσμος δεν χορταίνει να το συνδυάζει με τα καλοκαίρια του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Τίμες εισιτηρίων
Early Birds μέχρι 15/7: 16€
Προπώληση κανονική: 18€
Ταμείο: 20€

Δωρέαν είσοδος σε ΑΜΕΑ και παιδιά μέχρι 12 ετών

Χώρος διεξαγωγής:

Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας

Διεύθυνση:

Victoros Dousmani

DEJA VU ARTS EVENTS Ε.Ε. Διεύθυνση ΠΑΠΑΦΗ ΙΩΑΝΝΗ 212 Πόλη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ T.K. 54453 ΔΟΥ Δ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΜ EL802030966

Εισιτήρια

Διαθέσιμα είδη εισιτηρίων

 • Early birds

(Τιμή αναλόγως είδος εισιτηρίου, δείτε αναλυτικά)

 1. « Ξανά Μαζί» ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

  Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας

  από 16€

  Early birds
  16,00

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων

 • Early birds (€16)

Παρόμοιες εκδηλώσεις