Φόρτωση Εκδηλώσεις

Twisted x Subreal

Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S) – Cisco

Τετάρτη 14 Ιουνίου το Twisted event & η ομάδα Subreal Prisoners ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στον μοναδικό χώρο του (DT&S) – Cisco (Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων) σε μία από τις ελάχιστες φορές που φιλοξενεί τέτοιου είδους εκδήλωση.

 

Το πάντρεμα αυτό θα φέρει στο stage Djs που δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ μαζί, καθώς ο Leader του Twisted Junior Pappa θα υποδεχτεί στο stage τον Symmetric από το Momery Duo (NON) ενώ το Dj set των αγαπημένων της πόλης George Tsilipakos , Tall F αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, την βραδιά πλαισιώνουν ο Tony G και ο Two Names, ενώ το Live Percussions Show από τον Vos Jr θα ντύνει μουσικά όλα τα Dj Set της βραδιάς.

 

Το άνοιγμα του stage ανήκει στη “νέα γενιά” Dj και τους μαθητές του A2 Dj Music Workshop.

Starts at 18:00

 

Σημεία προπώλησης:

dekaepta

kappu.skg

 

Early Bird: 10€  sold out

Phase 1: 12€

On Spot: 15€

VIP: 25€              sold out

Supported by

ΒΙΚΟΣ

Mythos beer

Para Todos Clothing

 

#dancewithvikos

#pantouyparxeienasmithos

Twisted

 

Το Twisted απότελει μία σείρα από Event με έδρα την Θεσσαλονίκη, παράλληλα είναι μια υβρδική ομάδα με κύριο στόχο να μοιραστεί την οπτίκη της για την ηλεκτρονική μουσική της χώρας αλλά και την διασκέδασή της με μέσο αυτήν.

 

Το Twisted Event μετράει 5 χρόνια ζωής, πάνω από 60 Event σε όλη την Ελλάδα, συνεργασία με δεκάδες καλλιτέχνες (Djs, Dancers, Musicians, Visualists, Actors, Perfomers, Graphic Designers) ενώ παραλληλα έχει την δυνατότητα να προσφέρει Bookings με τα μεγαλυτερα ονόματα Dj της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.

 

https://linktr.ee/twisted.skg

 

Τοποθεσία: Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S) – Cisco

https://maps.app.goo.gl/PMVz7FsEa3AcSKkv6?g_st=ic

Ώρες:18:00-02:00

Χώρος διεξαγωγής:

Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S) – Cisco

Διεύθυνση:

26ης Οκτωβρίου 21

SUBREAL PRISONERS Subreal Prisoners Μαρκατάτος Μιχαήλ 153128842 Διοργάνωση εκδηλώσεων ΔΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 413 Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων