Φόρτωση Εκδηλώσεις

Συναυλία Κώστα Χατζή Κέρκυρα | Η Βόρεια Κέρκυρα Γιορτάζει 60 Χρόνια Κώστα Χατζή!

Αγία Βαρβάρα Πόρτας Σινιών

Ο Κώστας Χατζής, ο αγαπημένος και διαχρονικός καλλιτέχνης, που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μας ταξιδέψει με τις μελωδίες και τα υπέροχα τραγούδια του πραγματοποιώντας συναυλίες σε επιλεγμένες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Μας προσκαλεί σ’ ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο χρόνο και υπόσχεται ότι με τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων αλλά και τις μελωδίες των τραγουδιών του θα μας θυμίσει ποιοι είμαστε και πώς να ονειρευόμαστε  βλέποντας «τη γη σαν ζωγραφιά από ψηλά»!

Η αλληλεπίδρασή του με το κοινό, που τον αγαπά και τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση, τον καθιστά μοναδικό στο είδος του. Με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» της φωνής του και τον διεισδυτικό του  λόγο υπηρετεί πιστά  το κοινωνικό τραγούδι, επί έξι δεκαετίες.

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.  Πολλά τραγούδια του είναι πλέον «κλασικά» όπως «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Ο Κώστας Χατζής  ξυπνάει γλυκές θύμησες από άλλες ωραίες εποχές. Με το άκουσμα των στίχων«Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά/ η μοναξιά τούς παγώνει …» ίσως όλοι να αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Μαζί του τραγουδούν  η Μαρία Αλεξίου και η DanielaΧατζή

Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών ,η  ΠΕΔΙΝ και ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας συνδιοργανώνουν  το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:00  Συναυλία στην Αγία Βαρβάρα Πόρτας Σινιών σε ανοικτό ελεγχόμενα και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για καθήμενους θεατές και μόνο.

Χώρος διεξαγωγής:

Αγία Βαρβάρα Πόρτας Σινιών

Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών ,η ΠΕΔΙΝ και ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας συνδιοργανώνουν

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων