Φόρτωση Εκδηλώσεις

Subreal Prisoners στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών.

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ

Subreal Prisoners στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου οι Subreal Prisoners διοργανώνουν ένα μοναδικό και ιδιαίτερο open air event, για πρώτη φορά στον προάυλιο χώρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών.

Το line up θα ανακοινωθεί σύντομα. Μέχρι τότε θα είναι διαθέσιμα τα early bird εισιτήρια στην τιμή την 12€ και τα early bird που σας δίνουν πρόσβαση στον μουσειακό χώρο απο τις 17:00-18:00 στην τιμή των 15€.

Μετά την ανακοίνωση του line up οι τιμές των εισιτηρίων θα διαμορφωθούν ως εξής:

Phase 1: 15€

Phase 1 (incl. museum visit): 18€

Phase 2: 18€

Phase 2 (incl. museum visit): 21€

Phase 3: 20€

Phase 3 (incl. museum visit): 23€

Σας περιμένουμε όλους λοίπον για ένα μαγικό απογευματινό event απο τις 17:00 μέχρι τις 00:00.

Supported by: @mythosbeer

#PantouYparxeiEnasMythos

Λίγα λόγια για το Τελλόγλειο:

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα ιδρύθηκε το 1972 με τη δωρεά της συλλογής έργων τέχνης καθώς και ολόκληρης της περιουσίας του Νέστορα και της Αλίκης Τέλλογλου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, που εγκαινιάσθηκε το Δεκέμβριο του 1999 με την έκθεση «Συλλογές και Δωρεές», στεγάζεται σ’ ένα μοντέρνο, εντυπωσιακό κτίριο στη βόρεια παρυφή της πανεπιστημιούπολης.

Κύριοι στόχοι του Ιδρύματος είναι η συστηματική γνωριμία του κοινού με την Τέχνη, η συλλογή, καταγραφή και μελέτη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η δημιουργία συνθηκών συνεργασίας καλλιτεχνών και μελετητών της Τέχνης καθώς και η ουσιαστική επαφή των παιδιών με το έργο τέχνης μέσω των ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Χώρος διεξαγωγής:

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ

Διεύθυνση:

Ἁγ. Δημητρίου 159Α

SUBREAL PRISONERS Subreal Prisoners Μαρκατάτος Μιχαήλ 153128842 Διοργάνωση εκδηλώσεων ΔΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 413 Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων