Φόρτωση Εκδηλώσεις

STELLA BOSSI at Loco Dance Club

Loco Dance Club

Ποιο είναι αυτό το μυστηριώδες κορίτσι που κατάφερε να συνδέσει τη techno με την εξωστρέφεια και τη δημοφιλία, έρχεται για μια μοναδική βραδιά για τη πρώτη της εμφάνιση στη Κέρκυρα και το Loco Dance Club!

Μαζί της οι Até B2B Salin, το πιο χοτ ντουέτο της Αθήνας, Larry G και Astro D.

Ποιο είναι αυτό το μυστηριώδες κορίτσι με τα γυαλιά ηλίου, που έχει αναστατώσει τον χώρο της techno; Επιστρέφει στην Κερκυρα και στο Loco Dance Club, ήρθε η ώρα να τα σπάσουμε – κυριολεκτικά - με τη Stella Bossi!

Social media sensation, με ένα εκατομμύριο+ followers, εκδηλωτική και εκρηκτική πίσω από τα decks, η Bossi κατάφερε να συνδυάσει το Βερολινέζικο underground με την απόλυτη εξωστρέφεια. Στους fans της ήδη συγκαταλέγονται μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Pan-Pot, Nastia, Anfisa Letyago, Skrillex και Claptone, αφού τόσο οι εκκεντρικές εμφανίσεις της, όσο και το καθηλωτικό μουσικό της στυλ δεν περνούν καθόλου απαρατήρητα.

Το 2020 ξεκίνησε να κυκλοφορεί μουσική μέσω του label της, The Beat Must Fuck, που ήδη ανεβαίνει εντυπωσιακά. Η Stella Bossi είναι μία από τις πιο αγαπημένες περσόνες του Βερολίνου, ως η resident του Symbiotikka party στο πασίγνωστο και θρυλικό Kit Kat Club. Η νέα, hybrid γενιά της techno είναι εδώ, έτοιμη να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά της, με τη Stella να δίνει το πρόσταγμα!

Ετοιμαστείτε για μια απόλυτα εκρηκτική χορευτικά βραδιά!
#locodanceclub #seds #StellaBossi

Χώρος διεξαγωγής:

Loco Dance Club

Διεύθυνση:

Γουβιά

Τηλ:

697 080 5736

ΠΑΛΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εισιτήρια

Διαθέσιμα είδη εισιτηρίων

 • Γενική είσοδος-early birds arena
 • Γενική είσοδος-early birds Vip

(Τιμή αναλόγως είδος εισιτηρίου, δείτε αναλυτικά)

 1. STELLA BOSSI at Loco Dance Club

  Loco Dance Club

  από 20€

  Γενική είσοδος-early birds arena
  20,00
  Γενική είσοδος-early birds Vip
  40,00

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων

 • Γενική είσοδος-early birds arena (€20)
 • Γενική είσοδος-early birds Vip (€40)

Παρόμοιες εκδηλώσεις