Φόρτωση Εκδηλώσεις

Pablo Held Trio | Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας 2023

Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας | κεντρική σκηνή

Οι Pablo Held Trio είναι ένα από τα πιο δυναμικά και σημαντικά σχήματα της σύγχρονης ευρωπαϊκής τζαζ σκηνής. Στις συναυλίες τους ξεπερνούν τα όρια μεταξύ σύνθεσης και αυτοσχεδιασμού εγκαταλείποντας την ιδέα της setlist και των προμελετημένων ενορχηστρώσεων.

Η συνοχή του Pablo Held Trio βασίζεται στη φιλία και στη δημιουργική επιθυμία να εισέρχονται συνεχώς σε άγνωστα εδάφη. Η καλλιτεχνική απήχηση και η αυτονομία των τριών σπουδαίων μουσικών προσελκύουν έναν αυξανόμενο κύκλο εξαιρετικών μουσικών από την Ευρώπη και την Αμερική που συχνά συμμετέχουν στο σχήμα.

Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Who We Are” και τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό θα αποτελέσουν το κύριο μέρος της συναυλίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

«Το σχήμα συνεργάζεται τόσο καλά όσο δεν θα μπορούσε να φιλοδοξεί οποιαδήποτε μονάδα τζαζ και μάλιστα αποπνέει κάτι από τη σχεδόν υπερφυσική συμβατότητα της θρυλικής σύνθεσης Keith Jarrett/Gary Peacock/Jack DeJohnette. […] το γκρουπ πρέπει πραγματικά να αναγνωριστεί ως ένα παγκόσμιας κλάσης τρίο με εξαιρετικό ταλέντο».

Χώρος διεξαγωγής:

Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας | κεντρική σκηνή

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων