Φόρτωση Εκδηλώσεις

Κούνγκ Φου : Φίλοι Για Πάντα | Παιδική Παράσταση |Κέρκυρα

Κινηματογράφος Ορφέας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η παράσταση αναβάλλεται λόγω διάγνωσης με Covid βασικού στελέχους του θιάσου. Σύντομα θα δοθεί νέα ημερομηνία! Με γνώμονα την προστασία και τη διαφύλαξη των υπόλοιπων μελών, αλλά και των μικρών φίλων του θεάτρου, κρίθηκε σωστό η παράσταση να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία. Τα εισιτήρια σας και οι προσκλήσεις ισχύουν κανονικά. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949 160 175   Παιδική παράσταση: "Κουνγκ Φου: Φίλοι για Πάντα"   ΚΕΡΚΥΡΑ: Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Κινηματοθέατρο "ΟΡΦΕΑΣ", στις 17.00   Ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα με το Πάντα, την Τίγρη, τη Μαϊμού, τον Μάντις, το Φίδι, το γερανό, το δάσκαλο Σίφου, το Μεγάλο Δάσκαλο Όγκουει και το μοχθηρό Παγώνι.   Μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.   Ένα διασκεδαστικό θεατρικό έργο με πολλά μηνύματα, που μιλάει για την πίστη στον εαυτό μας και τη δύναμη της προσπάθειας, για τη φιλία και την ενότητα, για την αιώνια διαμάχη του καλού με το κακό.   Μια θεατρική παράσταση φτιαγμένη με πολλή αγάπη και σεβασμό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, με ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές, ευφάνταστα σκηνικά και περιτεχνες μάσκες, σε σκηνοθεσία Άρη Αρμάου.

Συντελεστές παράστασης:

Σκηνοθεσία: Άρης Αρμάος Θεατρική διασκευή - Κείμενα: Μάριος Ελευθερίου Σκηνικά - Κοστούμια: Πάρις Πέτρου Χορογραφίες - Κινησιολογία: Μαρία Αγγελοπούλου - Άδωνις Δανής   ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ιωάννα Στασινοπούλου, Άκης Τριανταφυλλίδης, Άννα Χατζηπαναγιώτου, Άδωνις Δανής, Γιώργος Χάμπο, Άννα - Μαρία Δημοσθένους   Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 8€ - Ταμείο 10€ Προπώηση : Ticketbox Ευγενίου Βουλγάρεως και Μοντσενίγου 2661027400   👉 Ταμείο Κινηματοθεάτρου "ΟΡΦΈΑΣ" (απογευματινές ώρες)   👉 Τηλ.επικοινωνίας και κρατήσεων: 6949160175   🎉 Καλή διασκέδαση!

Χώρος διεξαγωγής:

Κινηματογράφος Ορφέας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ Διεύθυνση Αθήνα Πόλη Αθήνα T.K. 15351 Τηλέφωνο 6949160175 Email artmuppetsproduction@gmail.com ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΦΜ EL998027520

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων

    Υποκατηγορίες