Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΕΙΣΒΟΛΈΑΣ FULL BAND ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

BOJOS CORNER

Φέτος το καλοκαίρι ο Λιάκος έρχεται με ένα άκρως δυναμικό live, με τραγούδια από το τελευταίο του ΕΡ “Ήρωες”, αλλά και από τον δίσκο “Λιάκος vs Εισβολέας”, τον πιο επιτυχημένο crossover δίσκο των προηγούμενων ετών, καθώς και τα πρόσφατα hit singles “Λάθη Μετράω” και “Φύσα Σιωπηλά” και φυσικά αγαπημένα κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφική του πορεία.

Με φουλ μπάντα, φουλ ενέργεια και φουλ αισιοδοξία!

Ηλίας, Εισβολέας, Λιάκος, Είσβο.
Τα πολλά “πρόσωπα” του βετεράνου της hip hop δεν χρειάζονται συστάσεις. Πότε σε δυναμικές ρίμες εμπνευσμένες από την κοινωνία, πότε σε μελωδικούς ρεμπέτικους ρυθμούς, πάντοτε όμως σε αξέχαστες ζωντανές εμφανίσεις.

Προερχόμενος από την hip hop μάνα της Αθήνας, το Γαλάτσι, ο Ηλίας Παπανικολός ήταν εκεί από την αρχή. Από τους βασικότερους εκπροσώπους της ελληνικής hip hop, έφερε στην σκηνή τις απαραίτητες αμερικανικές επιρροές, εναρμονίζοντας τες στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Και εγένετο Εισβολέας και Άλφα Γάμα. Στα τέλη του ’90, ο Είσβο ξεκινά τους Άλφα Γάμα μαζί με τον Ταραξία και τον Γέλω και μαζί με τους έτερους Αθηναίους ΖΝ, δίνουν φωνή σε μία ολόκληρη γενιά. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2003, ο Είσβο φτιάχνει μαζί με τον Τάκι Τσαν τα Τιγρέ Σποράκια, ενώ παράλληλα ξεκινά την σόλο πορεία του.

Και επειδή, όπως λέει κι ο ίδιος, η μουσική είναι μία και δεν έχει όρια, από το 2010 ο Είσβο μας συστήνει τον Λιάκο. Ρεμπέτικο και hip hop ανταμώνουν και μέσα από απροσδόκητες συνεργασίες, ο Εισβολέας φέρνει το μπουζούκι και τον μπαγλαμά στην σύγχρονη μουσική και διαμορφώνει το δικό του είδος, το ραπ-μπέτικο. Το Ώπα λαλα, η Μπανιστηρτζού, το Μπαχαλιάζομαι και τόσο άλλα, ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση και θεμελιώνουν το crossover της ελληνικής μουσικής με τη ραπ.

Τον Μάη του ‘19, ο Ηλίας κυκλοφορεί μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας το “Λιάκος vs Εισβολέας”, όπου καταθέτει ολοκληρωμένα τη δική του crossover μουσική πρόταση, με τον “Ρεαλιστή”, τα “Αμερικάνικα” και τη “Δικτύωση” να γίνονται τα αγαπημένα του κόσμου με το πρώτο άκουσμα.

Τον Μάιο του ’20 κυκλοφορεί το ΕΡ “Ήρωες”, μια συλλογή 6 τραγουδιών με μπλουζ και funk επιρροές, εμπνευσμένα από την καραντίνα και τους ήρωες της διπλανής πόρτας, για να ακολουθήσουν τα singles “Λάθη Μετράω” και “Φύσα Σιωπηλά”.

Ο Λιάκος με τη θετική του ενέργεια έρχεται και δεν το χάνεις!

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
Full Band Live

Ηλίας Παπανικολός (Εισβολέας): τραγούδι, ρίμες
Ανδριάνα Αχιτζάνοβα: τραγούδι
Βαγγέλης Καραπέτρος: μαντολίνο, βιολί
Σπύρος Βρυώνης: κιθάρα
Νικόλας Κανάς: πιάνο
Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος: μπάσο
Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα

Ηχοληψία: Γιώργος Βερυκάκης

Οργάνωση παραγωγής: Fishbowl Music Tank

Χώρος διεξαγωγής:

BOJOS CORNER

Διεύθυνση:

21ης Μαρτίου 159

Τηλ:

698 017 6004

Bojos Corner

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων