Φόρτωση Εκδηλώσεις

7 Mile Limit Κέρκυρα

Κήπος του Λαού

Στην Αμερική του μεσοπολέμου και κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης, κανείς δεν μπορούσε να καταναλώνει αλκοόλ, εκτός και αν απομακρύνονταν κάποια μίλια από τις ακτές της χώρας.

Αυτή ήταν η ιδέα για την ονομασία των “7 Mile Limit”, μιας επταμελούς μπάντας από την Κέρκυρα, η οποία μέχρι σήμερα έχει ήδη στο ενεργητικό της πάνω από 1000 live εμφανίσεις σε ξενοδοχεία, μπαρ, φεστιβάλ και private δεξιώσεις.

Η μπάντα, στο μουσικό ταξίδι από τους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, έως τις μεγάλες Jazz σάλες και του Swing των χρυσών δεκαετιών, προσφέρει στον θεατή της μια μοναδική εμπειρία, καθώς οι μοναδικές ενορχηστρώσεις που παρουσιάζουν γνωστές -ελληνικές και ξένες- μελωδίες με μια τελείως διαφορετική ματιά, συνδυάζονται με την χιουμοριστική και πρωτότυπη σκηνική παρουσία.

Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το πρώτο της single με τον τίτλο “Kena Aeros“. Πρόσφατα, συμμετείχε στα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής του Νetflix “Maestro”, στην οποία ερμηνεύει ένα δικό της πρωτότυπο κομμάτι που ονομάζεται “Cross the Limit“.

Χώρος διεξαγωγής:

Κήπος του Λαού

LABYARD ΙΚΕ ΑΦΜ: 801080310 ΔΟΥ: ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 9 – ΓΛΥΦΑΔΑ -16675

Εισιτήρια

Αναλυτικά τα διαθέσιμα είδη εισιτηρίων